Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helige Francois de Sales vann stor vishet!


Den habile!

Visst jag får skriva

herren har min röst

javisst, jag får hållas

om än habilt det blir

Vet var gudomlig 

vishet finns, ändå

är de ganska få

som vinner den!

Men att Gud är

vis vet många!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-17 14:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vem som helst kan be om vishet! Jakob 1:5
2020-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet...
2020-04-18

    Lena Staaf VIP
Rytmisk och fin text med förtröstan.
2020-04-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt och trösterikt diktat!
2020-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Texten inspirerar tanke och känsla!
2020-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy