Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting är föränderligt


Förändringens tid

Normer
kan brytas
attityder
kan bli till plattityder
floskler kan tas med en nypa salt
allt är föränderligt




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-17 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP