Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 maj 2019 - II

Allt detta oljud
omkring mig
till Sodom
I varje tanke

Din synd
klär av dig
njuter av
salig tysthet

När vi leker
lås om dig
för vart än
är jag där




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-17 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig