Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tik-A Masala, ett svårt ord i en svår tid.

Tik-A Masala!

En maträtt, förfinad med hädande, skändade, bländande ord, och särskrivning!

Eller ett fint ord, i en sjuk värld?
Det kan behövas det också!
Tankarna går till de närstående...

Eller så tänker man osökt på en maträtt?

Om cirkeln började med en krydda, och skulle slutas med samma krydda... Vilken var kryddan?(Krydda till livet.)




Bunden vers av Mim
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-04-18 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim