Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ge mig yogins modt å styrka å frid!


Yrsel II

Var ute å gick

med mina stavar

idag,

Men jag fick yrsel

när jag kom hem,

Det är tufft vänner

forbenat tufft nu

jag kämpar, å är

mer än svag ibland

känns som Gud har

övergett mig!

Ska jag få en

kristlig begravning!

Att dö är inte lätt!

Önskar förbön

för min yrsel!

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Niliboy
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-18 10:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag är sjuk själv och haft feber och andra symtom i sex veckor men ; idag ber jag för Dig!
2020-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Så jobbigt! Hoppas att du är försiktig, så att du inte faller. Sänder dig en hoppfull tanke!
2020-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Förstår att du är orolig över din yrsel, rör dig försiktigt så att du inte ramlar.
Skickar en omtänksam tanke och hoppas att du skall bli bättre.
2020-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ska verkligen tänka på dig...förbön behövs...
2020-04-18

    Lena Staaf VIP
Åh så obehagligt och skrämmande med din yrsel! Och alla oroliga tankar som kommer. Vi poesivänner tänker på dig!
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy