Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cabin Fever

så är
den femte veckan av distansarbete,
kalsongjobb hemma, till ända

jag har alltid pratat med min katt,
men nu har jag också börjat prata med
kaffebryggaren, brödrosten och vattenkokaren

nästa steg är väl
att jag börjar spela kort med dem?
nån form av nöjen måste man ju ha...

jag tar en lång promenad varje dag
och så handlar jag en gång i veckan
i övrigt träffar jag knappt några människor IRL

vad kallas "cabin fever" på svenska?
"stug-galenskap"? - man har tillbringat för mycket tid
ensam och inomhus i ett för litet utrymme?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-04-18 10:55



Bookmark and Share


  vladimir bulletin
det kallas väl lappsjuka? fast stuggalenskap är onekligen en smula mer... måleriskt :).
2020-05-10

  Kungskobran VIP
Cellskräcken finns där
vållar psykiska besvär
inget tillstånd att vara i
kan gå över till klaustrofobi

2020-04-18

    Max Poisé
Haha...kom på mig le och skratta när jag läste denna...kul!
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP