Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17 maj 2019


Söt liten hjärtkrossare
liten hjärtbrytare
du vet att du
är liten kärleksmakare

För mig förvriden
allt som tär
inuti min kära
allt du vill ha

Att vi är
i ett hjärta
det du tar




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-18 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig