Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt var bara livets


Rundhet


jag var en dal
mitt hjärta älv
min själ en björk

mina tårar regn
glädje gräsets grönhet
tankar blåklocksbladen

min sorg markens tyngd
som också bar mitt liv
min tacksamhet mot

luftens läkedom





Fri vers av Irene Backström
Läst 121 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-18 11:33



Bookmark and Share


  den nakna poeten
du är så grymt duktig bravo !
2020-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström