Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige v/s Finland...


SVENSK BEREDSKAP!

Per Albin Hansson myntade uttrycket
"Vår beredskap" är god, det var den ej.
Olof Palme spann vidare på tesen när
Geijer-affären kom i dagen för folket.
När lögnen upprepas blir den till sant
för folket.
Hela bilden klarnar och spricker i sina
fogar. Motsägelsefulla uttalanden...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-04-18 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje