Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår


Våren slår sakta ut
där vi går
Dina ögon lyser
tar in allt nytt
som blommor
efter vintern
molnen nykläckta
lägger sig till ro som
människor i hängmattor

vintern släpper sin kyla och
andas ut som du när vi blivit sams
att springa in i barndomen genom dig
har öppnat mina ögon som solen efter
den mörka natten
det lyser från blommans ansikte
när vintern sakta lämnar
släpper sina
händer om träden






Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-04-18 14:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns något spirande ömsint i dina ord i den här dinten som jag tycker mycket om!
2020-04-20

    ej medlem längre
Så vackert. En av dina bästa!
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP