Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyttegrav



Framtid är ett öppet hav
Vill du med på resan
Två i samma bo
Är mindre ensamt

Fri att landa
Fri att fly
Hemmet blir
vår skyttegrav




Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-18 17:06



Bookmark and Share


  Gin83
Väckte en del tankar denna
Ensam kan man va på många sätt

Innerlig längtansfull o hoppfull också beroende på hur man väljer se den



2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem