Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till stranden


tanka18apr20

Strandpiplärkan som

drillande söker sig till

det dolda boet...

 

Surrande humla söker

efter ljungens hemlighet.




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-18 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP