Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aldrigheten


tanka18apr20.2

Vid aldrighetens

stränder där intighetens

vågor rullar in

 

glömmer jag mitt ärende,

minns blott det jag inte vill




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-18 19:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken solnedgång! Eller är det ett minne av atombombens fö(rö)delse?
Med en (världsom-)spännande sjukdom behövs inga vapen längre. Det är äkta demokrati, ord drabbar alla, om de bara talar 'samma språk'.
2020-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP