Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Livet spretar

Blåsippor blommar och vissnar

vitsippor försöker blomma ikapp

men lämnas för att beskåda skönhetens förgängelse

träd växer i olika riktning

vinden kan inte bestämma sig vart, hur hårt, ljummet eller kallt

sol och regn lever sitt eget liv

jag ser spretighet, naturens egensinnighet.

tänkte allt runt mig minutiöst ordnat

vart tar jag vägen i livets spretighet

var finns en plats  med lä för mig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-18 21:02



Bookmark and Share


  TT
Vacker, eftertänksamt längtansvackert skrivet...fin!!!
2020-06-01

  Whero
Underbart beskrivande rader med en avslutning som stannar kvar länge.
2020-04-20

  bibbi ahrnstedt
Tack, härlig beskrivning av våren som är här, gillar raden: "var finns en plats med lä för mig"
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP