Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter elegi...#10

Rödblinkande och öronbedövande
De kom ur sirenerna som ljöd i natten
Ur rusande hjärtslag
Vi inväntade deras ankomst
En morgon mer stillsam än någon annan
Siarna kom
Med alla ansikten jag med åren fortfarande inte känner igen




Fri vers av throughsenses VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2020-04-18 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP