Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste lära mig att läsa människor bättre. Raderar nog den här snart...


Förnuftet ringer.

jag saknar dig, låt oss vara ärliga. 

[How did I become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?
I've never been this nasty
[-P!nk, Please don't leave me]

 Jag är beväpnad med vitt vin och Camel breeze ikväll.
Och jag blir alldeles stum när dina läppar formar mitt namn samtidigt som dina ögon skjuter pilar i takt med din ostadiga blick.
(Jag tror inte att du missade en enda punkt.) 
och det är så tydligt att du inte riktigt vet vad du vill.

Vi shottar GIN för du hörde när jag sa att tequila är dåliga minnen. 
Med en stadig hand fylls det alldeles för stora shotglaset.
Om och om igen.
För jag är klar med förnuft för ikväll.

Men jag måste lära mig att alkohol aldrig leder till något bra.
Och jag har inte tid att fylla min säng med ångest varje Söndag. 


Så tack för idag. 
Slut för idag.
Förnuftet ringer.  




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-13 20:16



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Bra titel....den fick en att börja läsa och ...talande små meningar här och där: "Vi shottar GIN för du hörde när jag sa att tequila är dåliga minnen" - en levande dikt med...närvaro och känslor inblandande och känns som den är skriven bara så där rakt av...vilket jag gillar i den ärliga formen.
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan