Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så Klart angående fantasi, kaffe och Tänk Om...

Tänk om skrift var en marmorering?
Tänk om kaffe var en massivisering? Dvs. Stort, (Större, vackrast), tänk om berg inte såg ut som berg, utan som till färg och utseende, som en kaffeböna? Dvs.Massiv.

Tänk om dikt var just dikt, dvs. Fantasi?

Hur mycket fantasi rymmer en människa?
Hur mycket fantasi tillåter du din själ att ta in?
Hur mycket diktande , skrivande i diktform... Är just du?

Är Fantasi JUST NU, eller FÖR ALLTID?

Kommer fanatsin leva vidare, eller dö ut?
(Ungefär som dinosauriesläktet...)

Vad är; Definitionen på att något dör ut...?
Det kanske aldrig dör...?,
eftersom att dinosaurierna aldrig dog ut...
Visst, jag har aldrig träffat på en i verkliga livet, och kommer aldrig att göra...
Men minnet av att de en gång levat, fornfynd har hittats...
Och deras färg går aldrig att lista ut.
Så tror jag det kanske kan bli med diktandet också, fantasin,
Om inte....
Det är en outtömlig kraft!




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-19 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim