Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och här

Jag behövde plantjord
Min granne köpte
Jag vill ha tomater och örter
Min dotter kommer med dem

Min man behöver byxor
Grannen köper
De är för långa
Grannen kortar dem

Solidariska saker händer
Också andra i corontän
Inte kan vi glömma sen
Vanligt liv är en chimär

Vara varsam om livet
Njuta av varandra
Är en möjlighet
Nu och här




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-19 03:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastiskt vad många positiva saker som händer i coronans fotspår. Kanske blir världen något bättre när coronan klingat ut.
2020-04-20

  ULJO
Vara varsam om livet
Njuta av varandra
Precis så
2020-04-20

  KattenKin VIP
Men wow så många fina hjärtan som är iblandande i en vardag i Skåne! <3
2020-04-19

  Rise Little One
En underbar text som lyser upp dessa oroliga dagar.
2020-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Blir glad när jag läser om ljuspunkterna som skingrar tidens mörker!
2020-04-19

    Lena Staaf VIP
Under carontänen ställer vi upp för varandra på nytt sätt. Måtte den solidariteten finnas kvar även efteråt!
2020-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP