Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Särskrivning med Taco-tunga.

Själv God.
Själv Gud.
Skillnad mellan ord.
Och den som kan böja ord, med sin Taco-tunga!




Bunden vers av Mim
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-04-19 08:30



Bookmark and Share


    Klipparen
bra och rolig beskrivning!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Mim