Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självgod och självbelåten, mellan orden!

Om jag skulle välja...
Mellan orden...
Självgod och Självbelåten,
Och då syftar jag inte på Och...
Av de två orden Självgod och Självbelåten, låter Självbelåten bäst...
TYCKER NI INTE?
Mitt utfall av fråga skriks ut...
Som om jag var den som raglade på stan, i närheten av dig, med en dum eller oväsentlig fråga...?
Var det JAG, eller min inre KRITIKER, som ställde, ömsom raglade fram frågan?




Bunden vers av Mim
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-04-19 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim