Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
April 2020


Quarantine rhythm



We’re never so isolated before
Staying home
No hugs no shaking hands
Still can smile can wave

Finally we’re sharing something in common
At every corner of the planet
A fear for an unseen virus
A worry for an unknown near future

Now it’s time
We
Human-smart stupidly superior
Caged
Helplessly crying for help

Maybe it’s time as well
To be so united like never ever before




Fri vers (Fri form) av bluedröm VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-19 08:36



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Thank you, yes, yes you got it, I like your lines " Maybe it’s time as well
To be so united like never ever before
2020-04-19
  > Nästa text
< Föregående

bluedröm
bluedröm VIP