Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i en labyrint

 

När du kollar djupt in 

i mina ögon 

säg mig 

vad ser du då? 

 

Kan du läsa av 

hur jag är 

vem jag är 

hur jag tänker 

inte minst hur jag känner 

eller är det helt tomt. 

 

Man brukar säga att 

ögonen speglar ens hjärta 

så säg mig du 

sänder mina mörka ögon 

någon signal till dig

eller blir det bara brus

systemet kraschar 

ledningen flippar ur.

 

Säg mig du 

byter mina ögon färg

mörkt till ljust 

fult till fint 

eller är allt bara rörigt med

flera färger på en gång

som i en labyrint 

där man aldrig hittar ut. 

 

 

 

Copyright: Arnela Arre Kurbegovic

 

(2020 - 04 - 19)

 




Fri vers av Arnela
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-19 15:14



Bookmark and Share


  ULJO
Hitta ut ur en labyrint kan ha sina sidor
2020-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela