Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick denna fråga en gång och den blev till poesi.


När går sorgen över?

När går sorgen över?

Sorg är är egentligen något fint.

Ska sorgen gå över?

Man minns ju någon man älskar.




Fri vers (Fri form) av Jeremiel
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-19 15:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Nej den lever kvar..stunderna med glädje lyser klarare de binder ihop väven..utan s
smärta vore varje ett vilddjurs hjärta
2021-01-15

    Lars J
Sorg kan vara både fin och fruktansvärd, roligt med poesi att inspirationen finns överallt om vi vill se den förstås.
2020-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Jeremiel
Jeremiel