Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödvins- filosoferna

vi satt i mitt kök och pratade
vinflaskan blev tom, vi öppnade en till

stunden när fyllan och tröttheten
tar intelligensen ur diskussionen

dags att gå och lägga sig
dags att överlåta fortsättningen åt en ny dag

vi blev väl inte mycket klokare
den här gången heller




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-24 10:53



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ha, rödvinsvänstern hade lösningen på allt, sedan blev de borgarbrackor
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP