Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Vad menar du?
Hur vet du det?

Älskar, det låter så kladdigt och märkvärdigt

Älskar?
Alla vet väl hur det känns att inte vara älskad.

Men tvärtom?

Jag vet inte om jag älskar dig
Men jag vet att jag älskar att vara med dig

Du får mig att känna mig så levande

Det räcker nog






Fri vers av Mackan 1966 VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-19 22:23



Bookmark and Share


  danne //
Vilka fina tankar tycker jag..
Lite så upplevs det det går upp å ner ...
För min del är morgonen bästa tidpunkten då förväntan är som störst...

Citerar dig ”Du får mig att känna mig så levande” det stycket ger kraft å livslust!
Fint mackan !
Mvh Danne
2020-04-20

    ej medlem längre
Innerlighet när den söker sitt.
2020-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP