Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man vaknar upp ur sina drömmar... En vår känsla , å ny förälskelse i den man älskar... IMP du växer i mig mer å mer.


Planeten..

 


Min värld kanske inte är så annorlunda än någon annans..


Drömmar som gäckar, där universum cirkulerar runt enligt min egna grundlag..


Det glittrar till nattetid, som ”Miljoner lysande bostäder där på natthimlen.


Ett liv med förundran, ett intelligent liv dessutom som inte ser ner på livets dans..


Sedan somnar jag och  drömmarna för mig till platser å personer jag vill vara med. När då morgonen åter stiger fram bakom berget, ett nytt vaket tillstånd sönder en uppmaning, att njutning av just denna dag är den dag som förändrar rotationen, livet får en ny vändning. Längtan! Längta efter dig!




Övriga genrer (Aforism) av danne //
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-20 08:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fint frammanat och belysande våra inre resors viktiga mål, att finna ljusa punkter! Bra där! Gillas!
2020-04-20
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //