Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Holken (eget foto)

Med
öppningen
mot skogen

Fastsatt
i den
stadigaste
björken

inte ännu
men kanske snart

En ugglas
boning

Med sikten fri

i riktning ut
mot skogen

Någon
tidig morgon

eller ung natt
i månens sken

Kommer hon
kanske glidande
i riktning mot
holken







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-20 12:10



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
En mjukt svävande dikt i ugglans rytm - vacker!
2020-04-21

    Lena Staaf VIP
Fin text som fångar den mjuka natten med dess varelser och speciellt då ugglan!
2020-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Ett sådant besök är värt att vänta på, det var längesen jag såg en uggla.
Bra skrivet.
2020-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Härliga fåglar.
2020-04-20

  DavidM VIP
En känsla av både frihet och nattlig svalka i dessa fina verser.
2020-04-20

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Spännande väntan på en kär gäst.
Fint diktat.
2020-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP