Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det väsentliga

Låt rikta oss
bejaka livet

Moder Jord
oss som lever;

Åt var och en
efter behov
Av var och en
efter förmåga

Sluta stressa
Fråga hjärtat

Sjung om det
mest väsentliga




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-20 14:30



Bookmark and Share


    Tidsljus
Oväsentligt tyvärr.
2020-04-30

    Lena Staaf VIP
Precis så! En dikt att läsa upp varje morgon som påminnelse.
2020-04-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilka tänkvärda ord! Om vi ändå kunde leva efter dem. Då vore mycket vunnet.
2020-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna!
Bravo.
2020-04-20

  ULJO
Klokt
2020-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP