Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött, förbannad och nedstämd


Av


Med kylslaget sinne

jag vandrar min kos

med ett upp i minne

och doften av ros

 

Den blodröda tösen

med skapande sinn'

hon hade som lösen

att "sången är min"

 

Men nu är hon bliven

vad icke hon varit

hon var ganska driven -

vart fan har hon farit?

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-20 19:03



Bookmark and Share


  Nanna X
Känner igen, nog kan man känna sig Av banan ibland. Särskilt i dessa virustider.
2020-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP