Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

attack

När skarpa små pilar
molar i hjärtat

och vita små prickar
flimrar över ögat

då har jag gömt oron för länge
viftat bort den
låtit den gro
tills den attackerat
för att få mig att förstå




Fri vers (Fri form) av erme
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-06-03 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erme
erme