Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karantän

Jag sitter fast
Fånge i mitt eget hem
Fångvaktaren är studenten
Han som det är så synd om

Som inte får åka lastbilsflak

Vi är utlämnade till varandra
I denna obalansakt som heter familjen

Jag får klaustrofobi
Och han sticker..

Jag blir kvar
Och han drar

När ska vi bli fria?




Fri vers av Mackan 1966 VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-20 22:25



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, fint beskrivet om vår vardag nu.
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP