Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Niklas


jag skrev mig ur dig 

 

längs sjön viskar livet

i knopparna som anas 

 

jag skrev om dig 

 

skrev och skrev och skrev 

 

jag föddes ur dig

dog ur oss 

 

jag tror att jag sakta anar 

att du ligger bakom mig 

 

jag skriver om detta faktum 

för att din betydelse syns i

skuggan 

 

sådan är du. Alltid synlig i din

nivå av osynlighet. 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-20 23:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
så ska poesin användas terapeutiskt...att skriva sig separat igen
2020-04-21

  bibbi ahrnstedt
Tack, betydelsefullt och smärtsamt, kärleksfullt.
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP