Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L.Cohens Schackparti

Iakta
Observera
Sedan hugga som en kobra

Så skulle Leonard Cohen ha spelat schack ...

Mot döden

Hann vann och bytte sedan bara färg

© Christer Johansson 2020-04-21




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-21 00:11



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Han dog ju?
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP