Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en som jag inte ville skriva


Släpp mig fri

Hon stryper mina ord
Pressar dem tillbaks
Till bröstet där de trängs
Min fulla bröstkorg sprängs
Statsman eller hemlös
Hon famnar dem alla
Kramar hårt, så hårt
Allt vi trott var vårt
Tills luften tar slut
Läget blir akut
Hon punkterar mina tankar
De faller sakta ner
Små bubblor utan mening
Omges av allt fler
Hon vrider mig mot jorden
Se hav och renad luft
Se alla våndas lika
DU ville ingen svika
Predikar för det jämlika
Hon tömmer mina lungor
På kraft och energi
Vill ha ork att skrika
Snälla släpp mig fri

©Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-21 07:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Intensiv och desperat dikt om en person som kväver allt i sin närhet.
2020-04-24

  bibbi ahrnstedt
Tack fint rytm och hjälplöst, önskar att det löser sig, gillar dina rader "Hon famnar dem alla
Kramar hårt, så hårt
Allt vi trott var vårt
Tills luften tar slut"
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP