Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstidsdyrkan!

Oändliga vårar, eller dyrkan?
Eller vilken som helst årstid du föredrar.




Bunden vers av Mim
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-21 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim