Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundar

Liten hund
stor skugga
Liten jord
Många hundar
Många viljor
Många språk
Många som skäller
få som hör
Någon känner
Skulden bränner
Så många är märkta


Jag kan fortfarande se er
Hundar
Husse är borta
Husse är död.
Ni släpar tappert på era kedjor
ifall han skulle se er
Fortsätt att skälla
högre och högre
högre och högre
högre och högre




Fri vers av BreakingHands
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-04-21 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BreakingHands