Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En solig dag

I solen sitter jag
Fåglar kvittrar även idag
Njuter hela tiden




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-21 15:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, nu måste vi njuta av vårens skönhet!
2020-04-21

  ULJO
Gör du rätt i. Njut så länge det varar. Man vet aldrig när ovädret slår till.
2020-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att njuta av det som är, alldeles gratis dessutom!
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP