Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I UNDRENS TID- tanka

Nyvaken morgon

skådade undret som skett

björkarnas vårskrud

ljusgröna sirliga blad

solskimrande reflexer




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-04-22 17:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är en fantastiskt vacker tid just nu...kunde de inte visa lite sådant på nyheterna också istället för bara det gamla vanliga...
2020-05-02

  Solstrale VIP
En vacker känsla av vårens under!
2020-04-24

  ULJO
Vårens aning närmar sig
2020-04-23

  Feliaxel VIP
Vårens vackra fägring så underbart
2020-04-23

  Blomma-Stjärna VIP
fin tanka i vårskrud!
2020-04-22

    ej medlem längre
Visst är naturen fantastiskt gestaltad poesi för våra ögon och sinnen. Du lyfter så väl fram den där känslan som kan göra en stum av dess skönhet, rofylldhet eller sprakande liv.
2020-04-22

  Boel Lindell
Så vackert du beskriver vårens ankomst i din tanka! Det är underbart att se hur träden blir allt grönare.
2020-04-22

  Öknens Ros VIP
Äntligen är våren här!
2020-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Ännu en underbar vår är oss given!
Bra skrivet.
2020-04-22

  Anya VIP
Så härligt med den skira nyfödda grönskan.
2020-04-22

  Niliboy
Härligt, ja här smälter snön med raketfart, förunderliga tid!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP