Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågor

Visst är det underligt?
Att tändstickan som brunnit ut,
fortfarande kan längta efter lågorna som slickat den.




Fri vers av Bortom stigen VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-21 19:23



Bookmark and Share


  Arne Björn Fredriksson
som livet längtar efter friden och sömnen att få uppleva det nästa dag :)

2021-08-02

    Max Poisé
En text att ta med sig! Bra här!
2020-04-21

  Klint
har min egen metafor till denna text
fina rader
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP