Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slumpens rötter


Den komplexa bilden


Slumpmässigt
utplacerade
stokaiska punkter

Resultatet
mycket
exakt

Kontinuerliga
toner

Lika stora
tryckpunkter
möjliggör
återgivningen
av bildens
halvtoner

Slumpens
förmåga att
levandegöra

ge liv åt den
komplexa
bilden av
det naturtrogna




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-21 19:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att inte göra delen till helhet.
2020-04-22

  Solstrale VIP
Tänkte plötsligt på lavendel som plastblommor eller eteriskt kemiskt framställd doft ... Något berör och förför med en stark doft som sipprar emot och väcker min nyfikenhet, du fångat läsarjaget med dina ordformler likt en trolldom! Det är fantastiskt!
2020-04-21

    Max Poisé
Gillar ditt språk här..och det är inte slumpmässigt alls...
Hela naturen och livet drivs av slumpmässiga incidenter som i sin tur skapar något som inte var planerat...
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP