Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... vi fann mörkret#13

Den mot väggen lutade ramen föreställer jag mig vara ett fönster, genom vilket jag ser mig själv räkna sorger på fingrarna
Jag lutar mig sakta framåt
Men allt jag ser är den inramade morgon regnet lämnade efter sig




Fri vers av throughsenses VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2020-04-21 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP