Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade varandra

 

min dräkt har lagt sig som

en avskalad text 

 

mitt liv dess mening så 

väldigt lätt likt dun 

 

allt på denna plats är mitt 

 

min mun söker min 

kropp mot kropp 

 

din doft i ett utrymme 

hanterbart 

likt ett utsökt vin sippar 

på frekvent men i tillräcklig

nivå

 

min penna är mitt kön 

min längtan utan publik 

 

du har smugit ut ur din karantän 

via den inre och ur dessa väggar 

ser jag hur du ser på mig 

äntligen 

 

 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-22 00:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"min penna är mitt kön".
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP