Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man får inte skämta om pandemin.

Man får inte skämta om pandemier!
Eftersom den inte skämtar tillbaka!
Nej, det är allvarliga grejer.
Människor har faktiskt dött,
Ja,
men jag konstaterar lite respektlöst;
Inte Jag.




Bunden vers av Mim
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-04-22 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim