Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jänst!


Uppåt-landet-citat; Där det finns björn, finns det en björnt

Pandemin breder ut sitt täcke!
Den björntjänsten kan man vara utan!




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-04-22 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim