Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mot en

Ensam vinner över alla
Tillsammans ska vi falla
Ensam tittar ner
Tillsammans reser vi oss upp
Ensam tar sig fram
Vi har stannat
Ensam ger sig av
Vi lämnar ingen kvar
Ensam är stark
Tillsammans är vi sårbara
Ensam tar hand om sig själv
Vi tar hand om varandra
Ensam förblir ensam
Tillsammans tar vi oss vidare
Ensam har stannat
Vi börjar gå
Men vi har öppna armar




Fri vers av BreakingHands
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-22 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BreakingHands