Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möte på olika nivåer


haiku22apr20

Jasplanet på väg

österut när en häger

korsade dess väg




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-22 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP