Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens tankar svävar bort. De nya är av annan sort.


Drömliv


Högt mot
taket
utan tyngd

Svävar
mot
en högre
rymd

Alla tankar
dagen bar

Nu finns
bara
drömliv kvar




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-22 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP