Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsar under ögonen

mina påsar under ögonen
har egna påsar under ögonen
vad har ni i påsarna, frågar jag dem
hemligheter, svarar de
år av hemligheter




Fri vers av Lil’ Babs
Läst 138 gånger
Publicerad 2020-04-22 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lil’ Babs