Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att glömma

Glöm att glömma så glömmer du!




Övriga genrer av Mayssa
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-22 09:31



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Glöm det!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa