Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Walk of shame

när jag vaknar på morgonen
har jag träningsvärk i armarna
från när jag var över dig
men jag undrar om jag nånsin
kommer över dig
och när jag böjer mig ner för att knyta skorna
frågar du om jag glömt nåt
inte som artighetsfras
utan som säkerhetsåtgärd
så att du slipper se mig igen




Fri vers av Lil’ Babs
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-04-22 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lil’ Babs